Credits / © 2010 - 2020 / All rights reserved


Als afgestudeerde tuin- en landschapsarchitecte zocht ik in 1981 vruchteloos naar werk.
In die tijd waren tuinen nog niet zo populair en als jong meisje durfde ik toen de uitdaging niet aan te gaan om als zelfstandige te starten.
Na een driejarige opleiding boekhouden, in de hoop op die manier meer kans te vinden voor werk in een of ander tuinaannemersbedrijf, besloot ik dan toch de stap te zetten om een zelfstandige carrière uit te bouwen.
Dansen was voor mij een passie van jongsaf aan, en na lang wikken en wegen, besloot ik de bloemen en planten even te laten voor wat ze waren, en dan toch te gaan voor een winkel in dansbenodigdheden.
Gelukkig kreeg ik toen ook de steun van mijn toenmalige dansleerkracht die mij verzekerde alle uniformen voor haar leerlingen bij mij aan te kopen,waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben.
Een pand werd aangekocht net buiten het stadscentrum en de werken konden starten.
Ondertussen bracht ik bezoeken aan beurzen en gerenomeerde dansmerkfabrikanten in England en Frankrijk, ik werd uitgenodigd in hun fabrieken en kon er getuige van zijn hoe pointes met de hand gemaakt werden.
Bij Gamba volgde ik toen ook een seminarie over het juist aanpassen van pointes.
Op 30 augustus 1986 opende de winkel zijn deuren en sinds die dag ben ik nog steeds zeer gelukkig met de keuze die ik destijds maakte.
Het blijft nog steeds even leuk om kleuters in hun eerste danspakje te zien, niet alleen hun gezichtje straalt maar ook dat van supertrotse ouders en grootouders.
Ook de aanschaf van het eerste paar pointes blijft een unieke ervaring voor elke jonge danser.
Petrouchka wil nog steeds toonaangevend blijven op dansgebied in Hasselt en omstreken en wij blijven u graag ontvangen als nieuwe of trouwe klant in de volgende jaren.

Beste klanten

vandaag zijn we gedwongen om ons te schikken naar de opgelegde maatregelen en de voortschrijdende omstandigheden.
Indien je, ondanks de sluiting van de scholen en het aflasten van alle dansactiviteiten, toch behoefte hebt aan onze aanwezigheid in de winkel dan zijn wij er voor u nadat je je even aanmeldt op mobiel nr. 0495 69 70 44 (Brigitte).
 
We maken dan snel een afspraak !

Dank voor je begrip. Hou het ondertussen veilig en gezond.


Brigitte

Email:info@petrouchka-dans.be

Ons adres tijdens de verbouwingen: Maastrichtersteenweg 97, 3500 Hasselt.
Enkele huizen naast het oude vertrouwde adres (nr. 107).
SOLDEN WEGENS VERBOUWINGEN tot -70% !
(niet van toepassing op de vaste collectie)